SOA-test online bestellen

Ben je bang dat je een SOA hebt opgelopen en wil je een SOA-test online bestellen? Certe biedt SOA-zelftests aan, die je eenvoudig online kunt bestellen. Met deze SOA-tests kun je jezelf gemakkelijk thuis testen op een SOA.

 

Hoe kan ik een SOA-test online bestellen?

Je kunt een SOA-test online bestellen in onze webshop. Hier vind je verschillende soorten SOA-tests waarmee je jezelf kunt testen. Weet je nog niet welke test je moet doen? Ga dan eerst naar de testwijzer. Hier geven wij op basis van jouw antwoorden een advies of je een SOA-test moet doen en welke SOA-test je moet doen, waarna je deze gelijk online kunt bestellen.

 

Onze SOA-tests zijn volledig betrouwbaar en anoniem. Wij versturen de tests altijd in een blanco envelop, zodat niemand weet dat je een SOA-test online hebt besteld.

 

Soorten SOA-tests

Wij bieden verschillende soorten SOA-tests aan die je online kunt bestellen:

 

 

Hoe werkt een SOA-test?

Als je bij ons een SOA-test online bestelt, sturen wij een testpakket naar het door jou opgegeven adres. Dit kan je eigen adres zijn, maar ook dat van iemand anders. Met het testpakket kun je jezelf eenvoudig testen op een SOA. In dit testpakket zit een instructie en hulpmiddelen voor het afnemen van testmateriaal. Na het afnemen van testmateriaal, stuur je dit zo snel mogelijk naar ons toe, zodat wij voor jou kunnen onderzoeken of je een SOA hebt.

 

Ongeveer drie werkdagen na ontvangst van jouw testmateriaal, is de uitslag van de SOA-test bekend. Deze kun je online opvragen op de uitslagensite met de inloggegevens die bij het testpakket zitten. Hier zie je gelijk of de uitslag van de SOA-test positief of negatief is.

 

Wat te doen bij een positieve SOA-test?

Ben je positief getest op de SOA-test? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een huisarts om je te laten behandelen. Dit kan gewoon bij je eigen huisarts, maar ook bij een andere huisarts als je liever niet naar je eigen huisarts gaat. Bij de uitslag vind je een lijst met contactgegevens van huisartsen in Friesland, Groningen en Drenthe met een SOA-spreekuur. Bij de uitslag van de SOA-test krijg je een PDF-document dat je kunt uitprinten en meenemen naar de huisarts.