Informatie over onze SOA testen

Een SOA-test bestellen is bij ons betrouwbaar, eenvoudig en 100% anoniem.

 

Binnen drie werkdagen nadat we je betaling hebben ontvangen, sturen wij de testsetje(s) naar je toe. We sturen de setjes altijd in een blanco envelop, zonder vermelding van de naam Certe of soatestdoen nl. Zo ziet niemand aan de buitenkant van het pakketje wie de afzender is. Voor veel mensen die een SOA-test willen bestellen is dat een geruststellend idee. Ook in het testproces zelf is je anonimiteit gewaarborgd.

 

Heb je onveilige seks gehad? Heb je vage klachten en maak je je zorgen? Aarzel dan niet een SOA-test te bestellen en een SOA-onderzoek uit te voeren. Alleen een test geeft zekerheid. Wijs de test uit dat je inderdaad een SOA hebt, dan is die in de meeste gevallen goed te behandelen.

 

Wees je ervan bewust dat je ook een SOA kunt hebben zonder dat je daarbij klachten ondervindt. Je kunt dan dus ook ongemerkt anderen besmetten. Onbehandelde SOA’s kunnen ernstige gevolgen hebben. Chlamydia kan bijvoorbeeld leiden tot onvruchtbaarheid. Kies dus voor je gezondheid en doe een test. Ook als je twijfelt.

 

Welke SOA-test bestellen?

Weet je al welke SOA-test je wilt bestellen? Op de pagina test bestellen lees je hoe eenvoudig het is om een SOA-test online te bestellen

Als je nog niet precies weet welke test(s) je in jouw situatie het best kunt doen, ga dan eerst naar de testwijzer.

 

Let op: het testmateriaal moet je binnen 3 maanden na ontvangst van het testpakket insturen. Na deze termijn kunnen wij je materiaal helaas niet meer in behandeling nemen. De verzendmaterialen zijn namelijk beperkt houdbaar.

 

Verschillende soorten testen

Bekijk hieronder de informatie over de verschillende testen: