Anonieme SOA test

Wil je een 100% anonieme SOA test doen? Ben je bang dat je misschien een SOA opgelopen hebt? Wil je een SOA-test doen maar wil je wel anoniem blijven? Dat kan! In onze webshop kun je gemakkelijk online een anonieme SOA-test bestellen Een geruststellend idee als je niet wilt dat anderen weten dat je misschien een SOA hebt.

 

Wat maakt onze SOA-tests anoniem?

Je ontvangt de anonieme SOA-test in een blanco envelop, dus zonder vermelding van de naam Certe of soatestdoen.nl. Ook op je bankafschrift wordt Certe of soatestdoen.nl niet genoemd. Mocht je niet willen dat de test bij jou thuis wordt bezorgd, dan is het ook mogelijk te kiezen voor een ander afleveradres of een PostNL-afhaalpunt. Hierdoor zijn onze anonieme SOA-tests 100% anoniem!

 

Hoe werkt een anonieme SOA test?

Bij het bestellen van de anonieme SOA-test krijg je een potje of buisje, hulpmiddelen voor het verzamelen van testmateriaal, een aanvraagformulier en een duidelijke instructie thuisgestuurd.

 

Na het afnemen van het testmateriaal, vul je het aanvraagformulier in. Het enige wat we van je hoeven te weten is de datum waarop je het testmateriaal hebt afgenomen. Het bovenste gedeelte van het formulier stuur je samen met het testmateriaal op en het onderste gedeelte hou je zelf. Zorg er voor dat je dit deel van het formulier goed bewaart, want hier staan de codes op waarmee je de uitslag kunt opvragen!

 

Verpak het buisje of potje met de afgenomen test volgens de instructies en stuur het op in hetzelfde doosje als waar je de anonieme SOA-test in hebt ontvangen. Voor de kwaliteit van het onderzoek is het belangrijk dat je het materiaal zo snel mogelijk na afname opstuurt.

 

Ongeveer drie werkdagen na ontvangst van het testmateriaal is de uitslag bekend. Met de inlogcodes die op het formulier staan kun je de uitslag opvragen op www.uitslag.soatestdoen.nl. Hier krijg je direct te horen of de test positief of negatief is.

 

Wat te doen bij een positieve SOA test?

Bij een positieve test adviseren wij contact op te nemen met een huisarts om je te laten behandelen. Dit hoeft niet perse je eigen huisarts te zijn. Als je liever niet naar je eigen huisarts gaat kun je hiervoor ook bij een andere terecht. Woon je in Friesland, Groningen of Drenthe, dan vind je op de uitslagensite een lijst met contactgegevens van huisartsen in die regio met een SOA-spreekuur. Bij de uitslag vind je een PDF-document dat je kunt printen en meenemen naar de huisarts.

 

Welke anonieme SOA-tests zijn er?

Al SOA testen zijn 100% anoniem. Bekijk hieronder meer informatie over de verschillende anonieme SOA-tests die wij aanbieden: