SOA-symptomen man

Er zijn verschillende SOA-symptomen waaraan je een SOA bij mannen kunt herkennen. Een SOA hoeft niet altijd gepaard te gaan met SOA-symptomen. Het kan ook voorkomen dat je als man rondloopt met een SOA zonder dat je dit zelf doorhebt. Je kunt andere personen dan wel besmetten met de SOA. Het is daarom verstandig ook alert te blijven als je geen SOA-symptomen herkent.

 

SOA-symptomen bij een man

Er zijn verschillende SOA-symptomen die bij een man kunnen wijzen op een SOA:

 

 

SOA-symptomen bij specifieke SOA’s

Er zijn veel soorten SOA’s en niet elke SOA veroorzaakt dezelfde SOA-symptomen bij mannen. Het is daarom ook belangrijk om te kijken naar de specifieke SOA-symptomen bij mannen voor de verschillende soorten SOA’s:

 

 

SOA-symptomen vrouw 

Er zijn ook verschillende SOA-symptomen bij vrouwen die kunnen wijzen op een SOA zoals bijvoorbeeld een pijnlijke anus of jeuk bij de vagina. Herken je als man SOA-symptomen en ben je positief getest op de SOA-zelftest? Licht dan ook je bedpartner(s) in, zodat zij zich ook kunnen testen en laten behandelen om verdere verspreiding van de SOA te voorkomen.

 

Zekerheid bij SOA-symptomen man en vrouw

Herken je een of meerdere SOA-symptomen bij jezelf? Dan is het nog steeds niet 100% zeker dat je inderdaad een SOA hebt. Dezelfde klachten kunnen namelijk ook optreden bij andere aandoeningen. Daarnaast kan het ook zijn dat je een SOA hebt zonder SOA-symptomen. Zo kun je personen blijven besmetten zonder dat je het zelf doorhebt. Alleen een SOA-test geeft zekerheid over de vraag of je een SOA hebt of niet. Bij ons kun je een SOA-test bestellen en een SOA-test doen. Onze SOA-test is volledig betrouwbaar en anoniem. Ben je positief getest op de SOA-test? Neem dan gelijk contact op met een huisarts voor behandeling. Bij de uitslag vind je een PDF-document dat je kunt meenemen naar de huisarts.